Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
ETKİNLİK

Fatima Hajji, 4 Mayıs Cumartesi İstanbul’da

The Falls ve NS Events sunumu ile 42 Venue’de gerçekleşecek etkinlikte Oposition ve Ugur Project, performans sergileyen diğer sanatçılar olacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 25 Nisan 2024
Fatima Hajji, 4 Mayıs Cumartesi İstanbul’da

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Elektronik müzik sahnesinin renkli ve dinamik isimlerinden Fatima Hajji, 4 Mayıs Cumartesi günü yeniden İstanbul’daki dinleyicileriyle bir araya geliyor.

İstanbul’da gerçekleşen son üç etkinliği sold-out olan, Kuzey Afrikalı köklerinden ilham alarak geleneksel ritimleri modern elektronik müzikle ustaca birleştiren sanatçı, sadece bir DJ ve prodüktör olmanın ötesinde, bir marka yaratmayı başarmış nadir isimlerden biri. Kendi plak şirketi SILVER M üzerinden hem kendi müziklerini yayımlayan hem de diğer sanatçılara destek olan Fatima Hajji, SILVER M çatısı altında İbiza, Amsterdam ve Barcelona gibi popüler noktalarda partiler düzenlemeye de devam ediyor.

Techno müziğin ateşli bir yaratıcı hayranı olan Fatima Hajji, müzik çalışmalarında ve setlerinde klasik analog seslerden çağdaş techno-house ses manzaralarında kadar geniş bir yelpazeye yer veriyor.

Çalışmalarını sürdürdüğü İspanya başta olmak üzere Avrupa'nın ve dünyanın dört bir yanında kendini kabul ettirmeyi başaran sanatçı, Awakenings, Tomorrowland ve Nature One gibi büyük festivallerde performans sergiledi, Tresor Berlin ve Privilege İbiza gibi efsanevi kulüplerde DJ kabinine geçti. Müziğinde, Afrika kökenlerinden ilham alarak derin ve etkileyici ritimler yaratmayı başaran Fatima, sahnedeki çocuksu spontaneliği ve enerji seviyesi yüksek şovlarıyla sınırları zorlamaya devam ediyor.

The Falls ve NS Events sunumu ile gerçekleşecek etkinlikte Fatima Hajji’ye Oposition ve Ugur Project eşlik edecek.

Fatima Hajji son olarak ‘Adrenalina’, Oposition ‘Midnight Machination’ teklisini dinleyicileriyle buluşturmuştu. Ugur Project ise önümüzdeki günlerde ‘Feel’, ‘Kontra’ ve ’Synthesize’ isimli peş peşe üç solo tekli çıkaracak.

Sanatçıların yeni müzik çalışmalarını aşağıda inceleyebilir, etkinlik biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

THE FALLS & NS EVENTS PRESENT: FATIMA HAJJI + OPOSITION + UGUR PROJECT | 4 MAYIS 2024, İSTANBUL 42 VENUE
Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...