Ara Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Aslı Köse 'You' teklisi ile geri döndü

Yeni çalışmasında Tolga Bilgin ile iş birliğine giden Aslı Köse, 8 yıl aradan sonra kendi ismi altında yeni bir orijinal parça çıkardı

  • MIXMAG TURKEY
  • 5 Mayıs 2024
Aslı Köse 'You' teklisi ile geri döndü

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

DJ, prodüktör, vokalist ve şarkı yazarı Aslı Köse, kendi ismi altında sekiz yıl aradan sonra yeni bir müzik çalışması yayımladı.

Sanatçının 'You' adını verdiği yeni teklisi, kendi vokalleri ile Tolga Bilgin'in trompetteki virtüözlüğünün benzersiz bir bileşimini sunuyor. Aslı Köse kendi ismi altında son olarak 2016 yılında Wold Records etiketiyle 'Diamond Gaze' isimli bir solo tekli çıkarmış, sonraki yıl ise hem 'Diamond Gaze'e çeşitli sanatçıların yaptığı remiksleri paylaşmış, hem de alternatif alter egosu Alem-i Adastra'yı hayata geçirmişti. Sanatçı, Alem-i Adastra projesi altındaki performanslarını 2017, müzik üretimlerini ise 2019'dan bu yana sürdürmeye ayrı koldan devam ediyor.

Yeni çalışması ile ilgili Mixmag Türkiye'ye açıklamalarda bulunan Aslı Köse, şu ifadeleri kullandı: "Gerçekten kalplere dokunma potansiyeli olan sihir gibi bir şarkı olduğuna inandığım 'You' için çok heyecanlıyım. Özgün bir müzikal yaklaşım içerisinde olmayı çok istediğim janra dışı bir parça oldu. Tolga ve ben yıllardır sahnede birlikte performans sergiliyoruz. Parçayı ilk bestelediğimde, Tolga'nın şarkıdaki sorularıma en güzel cevapları vereceğini biliyordum, bu yüzden ona teklif ettiğimde hemen kabul etti. Ve sonuç çok başarılı bir iş birliği oldu. Umarım dinleyicilerin favori günbatımı şarkıları arasında yerini bulur."

Sözü bu yılki diğer projelerine getiren sanatçı, sözlerini şöyle sürdürdü: "2024'te dinleyicilerle paylaşacağım projelerden biri, uzun zamandır yapmak istediğim iki eski çok sevdiğim şarkının remiksi ve yeni iki yeni orijinal parçamı içeren albümü yıl sonuna kadar yayınlamak. Yurt dışına taşınmamla beraber müzikal ve sosyal gelişimimde bazı değişiklikler yaşadım ve bu da ürettiğim müziği etkiledi. Uzun süredir Aslı Köse'nin suskunluğunu farklı janralardaki parçaları yayınlayarak bozmak bu seneki hedefim... Bir diğeri de tabi ki göz bebeğim Alem-i Adastra. Onun da çok farklı bir janrada teklisi gelicek Haziran ayında, 'Kıskanç' parçasının başarısını gölgede bırakacağına inandığım bir şarkı yaptım."

Trompette Tolga Bilgin'in katkı sunduğu yepyeni Aslı Köse teklisini aşağıda dinleyebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...