Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Mau P 30 Nisan Salı ilk kez İstanbul'da

The Falls sunumuyla 42 Venue'de gerçekleşecek etkinlikte ayrıca Ugur Project, Alan Cutt ve Triart sahne alacak

  • MIXMAG TURKEY
  • 18 Nisan 2024
Mau P 30 Nisan Salı ilk kez İstanbul'da

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Elektronik müzik sahnesinin son dönemde hızla yükselen yıldızlarından Mau P, 30 Nisan Salı günü ilk kez İstanbul'da sahne almaya hazırlanıyor.

Genç yaşta elektronik müzik alanındaki yeteneğini keşfeden Mau P, 2022 çıkışlı ilk teklisi "Drugs From Amsterdam" ile potansiyelini tüm dünyaya kanıtladı. Bu yıl Space Miami, New York Knockdown Center ve Tennessee'deki The Caverns'ta headliner olarak yer aldığı performanslar ve Las Vegas'taki Wynn Encore Beach Club ve XS Nightclub'da başladığı residency şovlarıyla tam anlamıyla bir yıldız olarak parlayan Mau P, Swedish House Mafia, Calvin Harris ve Armand Van Helden gibi sanatçılar için yaptığı remikslerle elitler arasında yerini sağlamlaştırdı.

Ayrıca, her hafta SiriusXM'de yayınlanan XXX Radio adlı radyo programıyla hayranlarının karşısına çıkmaya devam eden başarılı sanatçı, son olarak "BEATS FOR THE UNDERGROUND" adlı teklisini dinleyicilerinin beğenisine sundu.

30 Nisan Salı günü, bir sonraki günün resmi tatil olması sebebiyle Mau P'yi İstanbul'da dinlemek için harika bir gün olacak. The Falls sunumuyla 42 Venue'de gerçekleşecek etkinlikte Hollandalı sanatçıya Ugur Project, Alan Cutt ve Triart sahnede eşlik ediyor olacak.

Etkinlik biletlerine buradan ulaşabilir, Mau P'nin öne çıkan müzik çalışmalarını aşağıda dinleyebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...