Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Levent Özbay’dan yılın ilk projesi: ‘Future Intrusion’

Üç parçadan oluşan kısaçalar albümde MPathy imzalı bir remiks de var

  • MIXMAG TURKEY
  • 7 Nisan 2024
Levent Özbay’dan yılın ilk projesi: ‘Future Intrusion’

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

DJ/Prodüktör Levent Özbay, bu yılki ilk çalışması olan üç parçalık kısaçalar albümü ‘Future Intrusion’ı yayımladı.

Harabe Black etiketiyle piyasaya sürülen kısaçalar; güçlü, kulüp atmosferine hareket kazandırıcı ritimleri ve dikkat kesilerek dinlememizi sağlayan vokalleri ile öne çıkıyor. Çalışmaya ismini veren açılış parçası, distopik bas sesleri ve canlı synth'leri ile belirgin net bir ses panoraması çizerken, ikinci orijinal parça olan ‘Hazard’, daha duygusal tınılar ile bir tür karşıtlık sunarak değişkenlik gösteren melodik örüntüler etrafında ilerliyor. MPathy'nin projenin açılış parçasına yaptığı remiksi ise, kısaçalardaki ses bütünlüğünün yoğunluğunu artıran yeraltı sesleriyle belirginleşiyor.

‘Future Intrusion’ ve önümüzdeki dönemdeki diğer çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Levent Özbay, "'Future Intrusion', kulüp / mainstage odaklı güçlü bir ritme ve anlattığı hikayeyi destekleyen bir vokale sahip. Distopik bas vuruşları ve coşkulu synth'leri dinleyicinin gözünde net bir atmosfer çiziyor. Kısaçalarımın ikinci parçası 'Hazard' ise 'Future Intrusion'a kıyasla biraz daha 'B side', duygusal arka planına kontrast melodilerle yükselerek ilerleyen bir proje. Pistte enerjinizi her daim yükseltecek bir çalışma oldu. Kısaçalarımda 'Future Intrusion'a yaptığı remiks ile MPathy de yer alıyor. Orijinal hikayeye sadık kalarak parçanın etkisinin tavan yaptığı underground bir remiks çalışması oldu, dinleyenlerin de bu etkiyi hissedeceklerinden eminim. 2024 için projelerim sürmekte elbet, yakın zamanda Mert Harmankaya ile ortak çalışmamız olan Sophie Hunger'ın çok beğenilen 'There Is Still Pain Left' isimli parçasına yaptığımız remiksi yayımlayacağız. Beğendiğim çalışmalara kendi dokunuşumuzu katarak insanlara sunmak çok farklı bir his, ve bu proje için çok heyecanlıyım" dedi.

Kısaçalarda yer alan parçaları aşağıda dinleyebilir, favori platformunuz üzerinden erişmek için bu linki takip edebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...