Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Echonomist 10 Mart’ta Backyard Secrets sahnesinde

HOL sunumuyla başkent Ankara’da gerçekleşecek etkinlikte Ledi Cannit sahne alan bir diğer isim olacak

  • MIXMAG TURKEY | FOTOĞRAF: IOANNA CHATZIANDREOU
  • 2 Mart 2024
Echonomist 10 Mart’ta Backyard Secrets sahnesinde

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Panic Attack” parçası ile dünya çapında tanınan DJ/prodüktör Echonomist, 10 Mart Pazar günü HOL sunumuyla Ankara Backyard Secrets’ta sahne alıyor.

Çalışmalarını Selanik’te sürdüren, 2009 yılına kadar içinde farklı müzisyenlerin bulunduğu müzik grubu “IνΦο” bünyesinde yer aldıktan sonra solo projesi Echonomist adı altında müzik yolculuğuna devam eden sanatçı, ilk çalışmalarını Resopal, Upon You Records, Time Has Changed ve Dessous Recordings’den yayımladı. Zamanla Dixon, Âme, Michael Mayer ve Adana Twins gibi önemli figürlerin radarına girmeye başlayan sanatçı, Innervisions, Kompakt ve TAU gibi plak şirketlerinden “Different Versions of Your Love”, “Subway Yard”, “Interloper”, “Our Last Night” ve “Cecil” gibi başarılı projelerde öne çıktı.

Jenia Tarsol ile iki ortak yapım parça ve bir solo çalışma içeren “Panic Attack” projesi ile kariyerinde büyük ivme yakalayan Echonomist, son olarak Agoria, Rami Khalife ve Noémie imzalı “Teardrops (Don't Stop The Music)” parçasına yaptığı etkileyici remiksle boy göstermişti.

Her performansında kendi diskografisinden ve diğer sanatçılardan geniş bir seçki sunarak enerjiyi yüksek tutmaktan ve yaratıcılığını sergilemekten geri durmayan Echonomist, başkentteki performansında da aynı etkiyi yaratmak için gün sayıyor.

HOL sunumuyla Ankara Backyard Secrets’ta gerçekleşecek etkinlikte katılımcılar ayrıca Ledi Cannit’in de performansını takip etme fırsatına sahip olacak. Ledi Cannit, son olarak geçtiğimiz haftalarda iki parçalık “Cool Kids Of 95” kısaçalarını dinleyicileriyle paylaşmıştı.

Sanatçıların son çıkan müzik çalışmalarını aşağıda dinleyebilir, etkinlik biletlerine bu sayfa üzerinden ulaşabilirsiniz.

HEIM ON LOOP PRESENTS: ECHONOMIST + LEDI CANNIT | BACKYARD SECRETS - ANKARA, 10 MART 2024
Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...