Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Cassian 22 Nisan Pazartesi Klein Phönix’te

Cassian’ın Anyma parçası ‘Pictures Of You’ için yaptığı remiks, son haftaların en gözde yapımlarından biri olarak ‘Genesys II’ albümünde yerini aldı

  • MIXMAG TURKEY
  • 19 Nisan 2024
Cassian 22 Nisan Pazartesi Klein Phönix’te

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Sydney'in elektronik müzik dünyasından yükselen en parlak yıldızlardan Cassian, 22 Nisan’da Glitch Fields sunumuyla Klein Phönix’te sahne alacak.

RÜFÜS DU SOL gibi büyük isimlerle stüdyo çalışmaları yaparak endüstride kendine sağlam bir yer edinen, “Bloom” ve “Solace” albümlerine yaptığı katkılarla ARIA ödülleri ve Grammy adaylığı ile tanınır hale gelen Cassian, başarılı üçlünün plak şirketi Rose Avenue’de yer alan ilk sanatçı olmuştu. 2022 yılından itibaren Afterlife’taki etkileyici çalışmalarıyla alkış toplayan sanatçı, melodik house ve techno evreninde etkileyici bir yaratıcı kişilik olarak yerini sağlamlaştırdı.

Sydney ve Los Angeles arasında mekik dokuyarak müzikal perspektifini zenginleştiren, böylece müziğine benzersiz bir çeşitlilik ve derinlik katan Cassian’a 22 Nisan Pazartesi gecesi Nodus, Black Batu ve Pole eşlik edecek. 22 Nisan Pazartesi günü, ertesi günün ulusal bayram tatili olması sebebiyle Cassian’ı İstanbul’da dinlemek için güzel bir fırsat.

Cassian’ın, yeni Anyma albümü ‘Genesys II’daki albüm parçalarından ‘Pictures Of You’ için hazırladığı remiksi aşağıda dinleyebilir, 22 Nisan’daki etkinliğin biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

GLITCH FIELDS PRESENTS: CASSIAN + BLACK BATU + NODUS + POLE | KLEIN PHÖNIX, 22 NİSAN 2024
Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...