Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Carlita ilk albümünden ‘Time’ teklisini paylaştı

‘Time’, ekimde Ninja Tune’dan çıkması beklenen ilk Carlita albümüyle ilgili heyecan verici bir izlenim sunuyor

  • MIXMAG TURKEY
  • 4 Nisan 2024
Carlita ilk albümünden ‘Time’ teklisini paylaştı

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Carlita (İdil Carla Frayman), kariyerindeki ilk albümünden ipuçları sunan ‘Time’ teklisini yayımladı.

Londra merkezli plak şirketi Ninja Tune’un alt markalarından Counter Records etiketiyle yayımlanan tekli, sanatçının ekim ayında çıkaracağı ilk albümüyle ilgili heyecan verici bir izlenim sunuyor.

Tomorrowland, Junction 2, ARC Music Festival, Circoloco ve Kappa Futur Festival gibi ikonik festivallerde ve mekanlarda gerçekleştirdiği türleri aşan performanslarıyla tanınan Carlita, günümüz elektronik müzik sahnesinde kendi alanını yaratan en parlak isimlerden biri. ‘Zorro’, ‘Fell In Luv’, ’Shadows’, ‘Cash For Love’ ve ‘Life’ gibi parçalarıyla dinleyici kitlesini her adıma genişletmeyi bilen başarılı isim, ‘Time’ parçasını geçen yıl Tomorrowland setinin kapanış parçası olarak çalmıştı. Parça, o zamandan beri Carlita setlerinin vazgeçilmezlerinden biri haline geldi.

‘Time’ın piyasaya çıkışı, geçtiğimiz günlerde Londra ve New York’ta yapılan iki pop-up parti ile kutlandı. Ayrıca Aslı Tunamen ve Greg Barnes kreatif direktörlüğünde oluşturulan görsel çalışmalar, Londra W1 Curates sergi alanında ve New York Times Meydanı'nda eş zamanlı olarak gösterildi.

‘Time’ı aşağıda dinleyebilir, favori platformunuz üzerinden erişmek için bu linki takip edebilirsiniz.

Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...