Menü
Ana Sayfa En Son Haberler Menü
HABER

Adam Beyer’in yeni 'Party All The Time' remiksini dinleyin

Sónar Istanbul 2024’ün headliner sanatçılarından biri olan Adam Beyer, remiks projesinde Layton Giordani ve Green Velvet ile iş birliğine gitti

  • MIXMAG TURKEY
  • 19 Nisan 2024
Adam Beyer’in yeni 'Party All The Time' remiksini dinleyin

Telegram kanalımıza abone olarak en güncel içeriklerden ve ayrıcalıklardan haberdar olun.

Eddie Murphy'nin 1985 tarihli hit şarkısı 'Party All The Time'ın 2006 yılındaki Sharam düzenlemesi, techno devleri Adam Beyer, Layton Giordani ve Green Velvet iş birliğiyle yeniden remikslendi.

Şarkının orijinali, komedyen ve oyuncu Eddie Murphy'nin 'How Could It Be' adlı ilk albümünden çıkan ana single olarak 1985 yılında yayımlanmış ve Billboard Hot 100 listesinde üç hafta boyunca Lionel Richie'nin 'Say You, Say Me' şarkısının ardından ikinci sırada yer almıştı.

Sónar Istanbul 2024’ün headliner sanatçılarından biri olarak önümüzdeki Cuma günü Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde Türkiye’deki dinleyicileriyle bir araya gelmeye hazırlanan Adam Beyer, bu remiks iş birliği öncesi ayrıca üç yeni parçadan oluşan ‘Let’s Begin’ kısaçalarını dinleyicileriyle paylaşmıştı.

Sónar Istanbul 2024 biletlerine buradan ulaşabilir, Adam Beyer’in bu yılki yepyeni müzik çalışmalarını aşağıda dinleyebilirsiniz.

SÓNAR ISTANBUL 2024 BİLETLERİ
Sonraki yazýyý yükle
Yükleniyor...
Yükleniyor...